Doe eens gek, net als ik!! Eet veelvuldig zeewier en geef je lichaam een boost.

 

Zeewier is een van de rijkste natuurproducten als het gaat om het brede scala aan vitamines zoals vitamine A, hoge gehaltes aan vitamine B (vooral vitamine B12), vitamine C, vitamine E, enz., noodzakelijke mineralen als jodium, kalk, fosfor, magnesium, zwavel enz., sporenelementen als kobalt, koper, chroom, mangaan, selenium, zink enz. en anti-oxidanten. Tevens bevat het maar liefst 20 verschillende aminozuren en heeft het moleculen die o.a. het immuunsysteem helpen te bevorderen en bijdragen de cognitieve functies te verbeteren. Tevens bevat zeewier fucose.

 

FUCOSE: komt voor in champignons, kelp, zeewier (wakame), Japanse bruine algen, medicinale paddenstoelen zoals Reiskhi, Shi I Take, Mai take, Coriolus Vescilor en zaden. Fucose komt ook voor in borstvoeding.
De werking van fucose is gebaseerd op remming bacterie groei (o.a. de schadelijke bacterie Helicobacter pylori die verantwoordelijk is voor maagzweer).

Tevens heeft fucose een ontstekingsremmende invloed bij darminfecties en luchtweginfecties, vermindert allergische reacties en herstelt de communicatie tussen cellen.
Geen enkele landplant ter wereld herbergt zoveel natuurlijke rijkdom in zich als zeewier!

GENEES SMAKELIJK!!