Ben je gezond, heb je duizend wensen. Ben je ziek, heb je er maar één!!

Wat is jouw gezondheid je waard?

Life Coaching on-line

Wat houdt dat in?

Via een WhatsApp beeldverbinding ga ik u begeleiden in het omkeren van diabetes type 2 en de mogelijkheid te bieden om medicijn vrij te worden op de manier zoals ik dit in 2015 zelf heb bereikt. (zie hier)

We beginnen dan eerst met een intake gesprek van een half uur (gratis).

Daarna volgen we een programma van 5 weken, waarin we 1 uur per week (€60,00 incl. mijn voorbereidingen) contact houden om te evalueren, verder te leren over voeding en leefstijl e.a.Totaal bedrag is dus €300,00 

 

Vraag even bij uw verzekeraar of dit vergoed wordt. Mocht dit niet het geval zijn, en u vind dit te duur, probeer dan ziek zijn eens, dat is duur!  Wat belangrijk is, is uw wil en mindset om beter te worden,  weer meer energie te krijgen en wellicht van nog meer aandoeningen af te komen en daar wil ik u graag bij helpen.

 

Velen kennen mij reeds via mijn Facebook groep "De Waarheid over Diabetes", waarbij ik al velen heb mogen helpen richting een medicijn vrij leven. Maar het ledental van deze groep wordt steeds groter en dat maakt het voor mij steeds moeilijker om mensen echt effectief, langer en persoonlijk te kunnen ondersteunen.

 

Bent u geïnteresseerd....... vul dan dit formulier in en verstuur. Ik hoop u dan snel face to face te mogen ontmoeten.