OVER HET VERWIJDEREN VAN GEZONDHEIDSPAGINA’S!

 

Gisteren bereikte mij de volgende tekst, afkomstig van Mike Verest, voedings,- en lifestyle coach en schrijver van het boek ‘Oervoeding’:

 

“Onze pagina “LeefBewust.NU”, een pagina met bijna 40.000 volgers en een maandelijks bereik van 2 miljoen mensen, een pagina waarin een ontelbare hoeveelheid tijd en energie is gestoken de afgelopen 5 jaar is opeens door Facebook verwijderd.

Het bericht dat ik eerder vandaag ontving, zei dat het hun gebruiksvoorwaarden schond maar niet gespecificeerd welke dat zijn. Ik kan geen bezwaar aantekenen tegen deze beslissing omdat de pagina permanent verwijderd is.”

 

Facebook verwijdert gezondheid, – organisch, – en natuurlijk leven pagina’s onder het mom van ‘nepnieuws’. Maar voorgeschreven medicijnen zijn na hartinfarct en kanker de derde doodsoorzaak in USA! Laten we eerst een gezondheidsexpert (Mike Verest) en dan de schrijver van een bestseller over de gevaren van door artsen voorgeschreven medicijnen aan het woord laten.

In onderstaand video legt Mike uit wat er aan de hand is.

ALTERNATIEF MAG NIET – EN REGULIER IS DE ENIGE ZALIGMAKENDE WEG NAAR GEZONDHEID?

Toen ik hoorde dat een pagina die informatie verspreidt over hoe we gezond kunnen blijven uit de lucht wordt gehaald was het eerste waar ik aan moest denken een filmpje van Peter Gotzsche – directeur van het Noorse Cocaïne onderzoekscentrum en professor van ‘research design and analysis’ aan de universiteit van Kopenhagen. [1] Het begint als volgt:

 

“Twee jaar geleden ontdekte ik dat voorgeschreven medicijnen na hartziekten en kanker op de derde plaats staan op de lijst van doodsoorzaken. Medicijnen doden ongeveer 200.000 mensen in USA per jaar. De helft van deze mensen sterven terwijl ze doen wat de artsen voorschrijven; ze sterven door bijwerkingen. De andere helft sterft door medische fouten. En het zijn meestal de artsen die de fouten maken, want elk medicijn kan komen met 20 tot zelfs 40 waarschuwingen voor contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen etc. Geen arts die dit allemaal weet.”

“En wat ik ook ontdekte is dat veel van wat de farmaceutische industrie doet voldoet aan de criteria van georganiseerde misdaad volgens de Amerikaanse wet. In veel opzichten gedragen deze bedrijven zich zoals de maffia. Ze kopen iedereen om die ze om kunnen kopen, zelfs ministers van gezondheid in sommige landen.”

Al tientallen andere alternatieve mediapagina’s zijn deze maand verwijderd. De arrogantie van de reguliere gezondheidszorg ten opzichte van alternatieve gezondheidszorg is tenekrommend.

Mocht ons "De Waarheid over Diabetes" dit ook overkomen, ga dan naar deze website: https://www.genezenvan-diabetestype2.nl/de-waarheid-over-diabetes

Ik ben mij aan het beraden op een alternatief media forum, waar iedereen dan weer terecht kan voor informatie, voorlichting, enz. over het medicijn-vrij worden en het genezen van diabetes type 2.

 

Wij laten ons niet de mond snoeren, niet door Facebook of wie dan ook!!

Alexander Olislagers