Velen van jullie weten inmiddels wel dat ik het vaak heb over “tekortaan” ziekten, zo ook in mijn boek “Genezen van Diabetes”. En dan bedoel ik natuurlijk een te kort aan vitaminen en mineralen. En wat die mineralen betreft, die kun je natuurlijk aanvullen met supplementen, ook daar schrijf ik over. Echter mijn grote voorkeur gaat nog altijd uit naar goede en gezonde voeding. Tekorten kun je nog steeds het beste halen uit natuurlijk producten.

 

Niet organische mineralen (afbeelding is magnesium) in de vorm van supplementen zijn afkomstig van stenen!! En wij mensen, zijn nu eenmaal niet ontworpen om stenen te eten, hoe klein dan ook...... wij eten planten!! Niet organische supplementen (mineralen) zullen je spijsverteringskanaal passeren, zonder dat er veel van wordt opgenomen, in tegenstelling tot organische, in dit geval magnesium bevattende producten, zoals spinazie, noten, rauwe cacao, avocado, bananen, zeewier, vis en broccoli, om er maar een paar te noemen.