Diabetes Type 3 ofwel hersenaandoeningen zoals Alzheimer en Dementie! “The missing link”

Sinds de ontdekking in 2005 is er steeds meer aandacht voor diabetes type 3, ook wel diabetes in de hersenen genoemd.

Een “Raadsel!!??

En niemand valt het op, waarom dit een relatief nieuwe aandoening is, zelfs wetenschappers staan voor een “raadsel”!? En dat komt omdat men alleen maar kijkt vanuit een positie van wetenschapper zonder enige ervaring met het zelf hebben van diabetes. Ja, ze zijn zelfs op zoek naar weer een nieuw vaccin tegen deze hersenaandoeningen.

 

Men denkt nu dat het te maken heeft met het feit dat niet alleen de pancreas insuline produceert, maar dat ook de hersenen kleine hoeveelheden insuline produceren. Deze insuline helpt in de hersenen bij de opslag van onze herinneringen in het geheugen en bij het maken van nieuwe hersencellen.

 

Ook stellen wetenschappers het volgende vast: (Citaat: Over het algemeen kan gezegd worden dat met name mensen met diabetes type 1 of type 2, een grotere kans  hebben om ook diabetes type 3 te ontwikkelen. Verder heeft onderzoek tot nu toe uitgewezen dat met name vrouwen een grotere kans hebben om diabetes type 3 te ontwikkelen, overgewicht speelt hierin een hele belangrijke rol).

 

In een ander citaat stellen ze: (Het is inmiddels overduidelijk dat ons huidige eetpatroon, waarin we veel geraffineerde suikers eten en drinken in combinatie met kant en klare snacks die de nodige transvetten bevatten het lichaam niet dient. Dit eetpatroon, vaak in combinatie met te weinig beweging, wordt op dit moment dan ook gezien als een grote veroorzaker van diabetes type 2 en 3).

 

Nu heb ik reeds onderzocht en uitgelegd hoe diabetes type 1 zich ontwikkeld en dat heeft totaal niets met voeding te maken. Diabetes type 2 is een ander verhaal, dit wordt wel degelijk veroorzaakt door het consumeren van de verkeerde voeding zoals hier boven beschreven, met wellicht ook eerder opgelopen schade door vaccinatie. Maar dat voeding hierbij een grote rol speelt staat vast, gezien het feit dat ik zelf, door het veranderen van mijn voedings- en levenspatroon, diabetes heb weten om te keren en totaal medicijn-vrij ben!

The missing link!!

Dan nu over diabetes type 3, waar komt dat dan plotseling vandaan? Het is duidelijk dat het als opvolger van type 2 gezien kan worden, hetgeen hoofdzakelijk te maken heeft met voeding.  Ik zal hier uitleggen waardoor het nog meer veroorzaakt wordt en waarom wetenschappers zeggen het niet te weten, of bewust onder de pet houden!!

 

Wie mijn boek gelezen heeft over mijn genezing van diabetes type 2 zal het niet ontgaan zijn, dat ik hierin ook vertel over de verschillende andere aandoeningen waar ik aan leed. Eén daarvan was TGA (Transient Global Amnesia), hetgeen staat voor kortstondig geheugenverlies. Dit zijn aanvallen die je overkomen en gemiddeld een halve dag kunnen duren. Ik heb dit drie keer meegemaakt en ik kan je vertellen dat dat niet prettig is. Aansluitend heb ik mij laten onderzoeken door een neuroloog en die wist direct wat het was, maar hij had geen enkel idee waardoor dit veroorzaakt werd. Ik moest het maar een beetje in de gaten houden......

 

Thuis gekomen hebben mijn vrouw en ik alle bijsluiters, van de enorme hoeveelheid medicijnen die ik toen slikte en spoot, nog eens nageplozen en wat daar uitkwam verklaarde een hoop. Er stond in de bijsluiter van de statines die ik slikte heel duidelijk: veroorzaakt geheugenverlies!!! Ik slikte dit dus al 8 jaar en ook is het bekend dat nagenoeg alle diabeten dit slikken. Wanneer je hier nu niet direct mee stopt, hetgeen ik gedaan heb, wordt dus de weg vrij gemaakt voor de opvolger van type 2....... TYPE 3, want Alzheimer en Dementie beginnen niet voor niets met geheugenverlies.

Citaat uit een publicatie: “Ook bij diabetes type 3 treden de voor Alzheimer kenmerkende symptomen op zoals geheugenverlies en de verwarring die daar vaak aan vooraf gaat. Dit is waarschijnlijk de reden dat diabetes type 3 nu pas is ontdekt”.

 

Nou, die verwarring heb ik ook aan den lijve ondervonden, verschrikkelijk...... maar gelukkig heb ik na het stoppen met statines nooit geen TGA aanval meer gehad en ben ik helderder, allerter en scherper dan ooit!!

En hierbij daag ik iedere arts, wetenschapper en/of enig andere deskundige uit om dit te weerleggen!

 

Dit artikel begint met de woorden: Sinds de ontdekking in 2005.............

Om het één en ander te verduidelijken laat ik jullie het volgende zien:

 

Simvastatine - merknaam Zocor®, patent verlopen in mei 2003.

Pravastatine - merknaam Selektine®, patent verlopen in augustus 2004.

Atorvastatine - merknaam Lipitor®, patent verlopen in 2012.

Rosuvastatine - merknaam Crestor®, op de markt sinds maart 2003, patent loopt nog.

Fluvastatine - merknaam Lescol®

Cerivastatine - merknaam Lipobay®, in 2001 van de markt gehaald vanwege ernstige en dodelijke bijwerkingen.

Lovastatine - merknaam Mevacor®, in België en Nederland niet op de markt.

 

Simvastatine (merknaam Zocor® van de firma MSD) was in 1989 het eerste statine dat in Nederland op de markt kwam. Het was jarenlang de best verkopende cholesterolverlager en één van de best verkopende medicijnen. In 2003 werd er in Nederland nog voor 127 miljoen euro aan simvastatine verkocht, waarmee het de tweede plaats bezette in de top 10 van geneesmiddelenuitgaven in Nederland. Het patent verliep in mei 2003, waarna er goedkopere generieke varianten op de markt kwamen. In 2010 nam simvastatine nog de derde plaats in op de lijst van meest verstrekte geneesmiddelen.

Maar ik ben nog niet klaar!

Zoals de meesten onder ons weten is dit een “genees??”middel tegen een verhoogd cholesterol. En dit is één van de grootste leugens die Big Farma ons wil doen geloven. Diabetes type 3 is dus niet alleen een ordinaire bijwerking van statines, je slikt deze ook nog eens ZONDER REDEN!!!!

Lees hier. http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/van-cholesterolmythe-naar-statine-schade/

 

Ook metformine wordt in verband gebracht met hersenaandoeningen, zoals Dementie en Parkinson!! Lees hier