Ik heb eigenlijk nooit zo geloofd in de werking van edelstenen. Ik liep er altijd met een grote boog omheen. Maar ja, je kunt natuurlijk altijd een keer de proef op de som nemen. Nu was ik op bezoek bij mijn goede vrienden Lucia en John Broekhuis en zij hebben een grote collectie hiervan.

 

Ik had weleens iets gelezen over het drinken van water waarin bepaalde stenen hebben gelegen. En dat vertelde ik hun. Daarop schonken zij mij een aantal edelsten. Dus zo gezegd zo gedaan. En wat schetst mijn verbazing..... het water wat ik toen dronk smaakte compleet anders dan wat ik gewend was. Heel vitaliserent, zacht en fris...... en dat is eigenlijk heel logisch vanwege de natuurlijke mineralen. Denk hierbij maar eens aan water uit de bergen, dit water is totaal anders van structuur dan ons kraanwater.

 

Vanwege deze ervaring ben ik eens op onderzoek gegaan. Daaruit bleek dat ik "onwetend" drie van de beste soorten stenen had gekregen, namelijk: Amethist – rozenkwarts - bergkristal. Maar het allermooiste was nog dat met name "Amethist" een helende werking blijkt te hebben op Diabetes!!! Het stimuleert de alvleesklier. Meer info hierover kun je vinden op internet. Dus na heel veel scepsis, ben ik om!!!