Gedeelte uit het voorwoord in mijn boek: ..... Ik hoop van harte dat je met jouw

kennis en ervaringen ook anderen zult inspireren.

Inez Alkema, praktijkverleegkunige.

 

 

Life coaching, wat betekend dit in de praktijk.

Om te beginnen, bestaat er geen dieet! Elk mens is anders en iedereen heeft zijn eigen behoeften. De omstandigheden zijn voor iedereen verschillend. Daarom bestaat er geen één op één oplossing. 

In het eerste gesprek zal daar ook op worden ingegaan, om vervolgens de weken daarna dit uit te bouwen tot een voor jouw evenwichtige balans met betrekking tot je eigen manier van leven, jouw lifestyle.

 

Elke week zal er een evaluatie zijn over de vorderingen en inzichten. Ook zal er iedere keer gekeken worden naar weer nieuwe uitdagingen, omdat ik uit kennis, maar meer nog uit ervaring weet, dat dit niet van vandaag op morgen gerealiseerd kan worden. Die 5 weken zijn hier dan ook van wezenlijk belang.

 

Enig gewichtsverlies is hierbij echt van ondergeschikt belang. Maar zal uiteindelijk wel vanzelf plaatsvinden, omdat je leert naar je eigen lichaam te gaan luisteren. Hierdoor zal je energie toenemen, met als gevolg dat die neerwaartse spiraal die veel mensen ondervinden, maar zelden kunnen plaatsen, zal stoppen.

 

En dan zal je pas ervaren waartoe voeding in staat is. Geen vermoeidheid meer, geen depressies meer, enz. In mijn geval zelfs geen medicijnen meer. En echt, dat kan iedereen.

 

Een eerste gesprek is gratis (1/2 uur) .

Coaching max. 5 weken (1 uur per/week) à 60,00 euro per/consult.

 

(Denk eraan dat dit meestal niet vergoed wordt door je zorgverzekering, maar je kunt dit altijd even navragen).

Contact: Tel: 06-15377530 of mail naar: alexanderolislagers@gmail.com