Home » O2 "De Kracht van Zuurstof

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

ASO - Activated Stabilized Oxygen drops

Flesje 60 ml. 45,00 euro 

Bij een bestelling van 2 of 3 flesjes betaald u 1 x verzendkosten

 

DIT PRODUCT IS UITVERKOCHT EN OOK NIET MEER LEVERBAAR!

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

PURE NOSE OXYGENATED SALINE NASAL SPRAY

 

VOOR VOLWASSENE, MAAR OOK VOOR PASGEBORENE OF KINDEREN. BIJ KINDEREN 1 X SPRAYEN IN ELK NEUSGAT, VOOR VOLWASSENEN 3 X SPRAYEN IN ELK NEUSGAT EN DIEP INHALEREN. LEES OOK HET ARTIKEL ONDERAAN.

 

SPRAY 60 ML. à 15,00 EURO

Bij een bestelling van 2 of 3 flesjes betaald u 1 x verzendkosten.

Bestellen KLIK HIER

Let op!

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten.

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

ASO - Activated Stabilized Oxygen drops

 

FLES 240 ML 143,00 EURO 

 

BESTELLEN KLIK HIER

 

 

Let op!

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten.

Ook Bayern Munchen kiest voor ASO - Oxygen als ondersteuning van hun sportprestaties.

Voor het hele bericht KLIK HIER

Zuurstof speelt een krachtige en primaire rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Het is essentieel voor goede metabolische functies, bloedsomloop, de assimilatie van voedingsstoffen en spijsvertering en de verwijdering van cellulaire en metabole afvalstoffen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie.

Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen en om een sterk en gezond immuunsysteem te onderhouden.

“Wanneer je niet in staat bent om meer jaren toe te voegen aan jouw leven, kunnen wij meer leven toevoegen aan jouw jaren”.

Het is nu mogelijk om sneller te genezen en je weer 100% vitaal en jong te voelen.
O2 Drops® is onze unieke formule van bio - actieve zuurstofmoleculen en essentiële mineralen en sporenelementen om het lichaam te revitaliseren en om jouw gezondheid te verbeteren op een manier waarvan je misschien niet had gedacht dat dit mogelijk was.

Revitaliseren van cellen met O2!

Voor het fysieke lichaam is zuurstofvoorziening - oxygenation - de sleutel tot gezondheid. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Gesimplificeerd, tonen vele nieuwe wetenschappelijke studies de overeenkomst tussen chronische aandoeningen en een zuurstofarme omgeving.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van zuurstoftekort.

Nu zijn er O2 druppels verkrijgbaar als supplement. De stabiele bio-opneembare O2 druppels met O4 molecuul komt via het slijmvlies in je bloedbaan terecht en werkt rechtstreeks op celniveau.

AFVALLEN:
Vetverbranding gebeurt dmv oxydatie. Voor dit verbrandingsproces zijn veel zuurstofmoleculen nodig. Na verbranding blijft CO2 en water over als restafval. Om bijvoorbeeld 10 kg vet te verbranden, gebruikt je lichaam 29 kg zuurstof.

INGREDIENTEN:
Magnesium, zink, chroom. O2 drops bevatten naast zuurstof LTSM mineralen. Deze 3e fase mineralen ontstaan in planten dmv fotosyntese. Door de negatieve lading (-) worden de mineralen als een magneet door het celmembraan (+) aangetrokken en opgenomen.

O2 DROPS KUNNEN WORDEN INGEZET BIJ DE VOLGENDE ZIEKTEN:
- Astma
- Diabetes
- Bronchitis
- Longemfyseem
- Longfibrose
- Alle luchtwegklachten en -infecties
- Huidklachten zoals eczeem, rosacea, psoriasis, gordelroos en netelroos
- Alle hart- en vaatziekten
- Kanker
- Ziekte van Lyme
- Chronische vermoeidheid
- Fibromyalgie
- Bijnieruitputting
- Oogziekten, zoals staar, glaucoom en droge ogen.
- En nog vele andere ziekten………….

Daarnaast kun je O2 drops ook aan zieke dieren (honden, katten, paarden, etc,) geven.

GEBRUIK EN ONTWIKKELING:
* 3x daags 15 druppels onder de tong (2 à 3 min.)
* 1 druppel O2 kun je vergelijken met 50 diepe inhalaties.
* Veilig, ook geschikt voor jonge kinderen en dieren.
* Tevens geschikt voor uitwendig gebruik, direct op de huid aanbrengen bij een wond, huidaandoeningen, in
ogen of neus.
* 30 jaar onderzoek en ontwikkelen, o.a. is het Olympisch team USA betrokken geweest bij de ontwikkelingsfase.

SUIKERPATIENTEN MISSEN GEEN INSULINE, MAAR ZUURSTOF

We denken teveel aan suiker en te weinig aan zuurstof. Waarom zuurstof zo belangrijk is verteld onderstaand artikel van Dr. Buteyko.

Het aantal suikerpatiënten neemt in de laatste decennia explosief toe en in is in de laatste 20 jaar verdubbeld. Waarom gebeurt dit?

De theorie van het ontstaan van suikerdiabetes werd ontwikkeld door Dr. K.P. Buteyko nog in het begin van de 60-er jaren van de 20-ste eeuw. Deze theorie is gebaseerd op de bekende wetten van de fysiologie.

 

Niet alleen een tekort aan insuline, maar een heel complex van diverse processen leidt tot de toename van de suikerspiegel in het bloed. Daaruit volgt zijn conclusie: men dient de hoeveelheid van insuline in het bloed niet alleen door de hoeveelheid suiker in het bloed te bepalen. Tot nu toe wordt de dosis van insuline in de praktijk van de geneeskunde uitsluitend door het suikergehalte bepaald, maar dit is volgens Buteyko een grove fout.

 

Buteyko demonstreert dat hyperventilatie de hoofdoorzaak van een breed scala van aandoeningen van het hormonale systeem is. Diepe ademhaling veroorzaakt verstoring van de stofwisseling in de systemen die ons hormonale systeem regelen, vooral in de hypothalamus en de hypofyse.

 

Een tekort aan CO2 in het lichaam die door hyperventilatie ontstaat, veroorzaakt:
- versterking van de binding tussen hemoglobine en zuurstof, zodat de zuurstof slecht wordt afgescheiden (het effect van Bohr)
- ontlading van het transmembraanpotentiaal van de cellen;
- uitputting van de buffersystemen van het cytoplasma;
- verandering pH van het bloedplasma en van de cellen.

Als gevolg daarvan ontstaat er:
- verstoring van biosynthese van eiwitten, waaronder enzymen, antilichamen, nucleinezuren, lipiden en polysachariden;
- een tekort aan zuurstof in de weefsels;
- verstoring in de communicatie tussen de cellen;
- veranderingen in de enzymenactiviteit en vermindering van de verwantschap tussen antilichamen en antigenen; op het niveau van het gehele lichaam laat het zich zien in de vorm van de verstoring in de werking van het systeem van hart en bloedvaten, het humorale systeem, het immuunsysteem, het hormonale systeem, spijsverteringssysteem en in de werking van het zenuwstelsel. Als gevolg van deze processen ontstaat de verstoring van de stofwisseling in de hormonale cellen zelf.

 

Bij mensen met hormonale storingen en vooral bij mensen met suikerziekte is hyperventilatie duidelijk aanwezig. Hun controle pauze varieert tussen 5 en 15 seconden. Dit betekent dat het CO2-gehalte in hun bloed ongeveer 32-34 mmHg is, wat aanzienlijk minder dan de norm is. “Dit feit toont ons”, zegt Buteyko, “dat de hoofdoorzaak van suikerdiabetes hyperventilatie is. Bekend is dat bij de patiënten met suikerziekte zich arteriosclerose, aderverkalking ontwikkelt met als gevolg infarct, beroerte, tromboflebites, aderontsteking etc. De verhouding tussen de diepe ademhaling en het ontstaan van deze aandoeningen is bewezen door wetenschappelijke onderzoeken”.

 

Mensen met suikerziekte hebben een verminderde reactie op de test met diepe ademhaling. Hun lichaam heeft meestal nauwelijks capaciteit om de bloedvaten krampachtig te vernauwen als antwoord op de diepe ademhaling. (De krampachtige vernauwing van bloedvaten is een sterke beschermende reactie van het lichaam tegen hyperventilatie). Daarom voelen deze mensen minder goed wat voor hen gezond en niet gezond is. Het komt ook vaak voor dat mensen met suikerziekte geen pijn voelen, terwijl er wel degelijk een zuurstoftekort van hun hartspier bestaat.

Traditioneel wordt aan de suikerpatiënten suikerarm dieet aanbevolen. Suiker, vooral geraffineerde suiker in grote hoeveelheden maakt de ademhaling inderdaad dieper en verslechtert daarom de situatie.

Bron: Buteyko Instituut Nederland

Tendinitis (peesaandoening)

Korte introductie over de kwaal zelf en de mogelijke effecten van zuurstofsuppletie – bv ASO O4

Tendinitis is een ontsteking van een pees. De aandoening veroorzaakt pijn en stijfheid, vooral in de elleboog, schouder of knie. U kunt tendinitis krijgen als u uw gewricht overbelast heeft, maar het kan ook een bijkomend symptoom zijn van een andere reumatische aandoening. Tendinitis gaat meestal over als u rust neemt. Ook medicijnen en oefen- of fysiotherapie kunnen helpen.

en pijnlijke pees is vaak een gemene, hardnekkige blessure. Wat kun je doen om sneller te herstellen en herhaling te voorkomen?

1. Wat is een peesontsteking?

Een pees verbindt een spier met een bot. Als de pees overbelast wordt, kunnen er kleine scheurtjes ontstaan. Je voelt dan pijn op de plek waar de pees aan het bot vastzit. Een tendinopathie, zoals de aandoening officieel heet, is meestal geen echte ontsteking maar een irritatie. 'Peesblessure' zou daarom meer op z’n plaats zijn. Doordat een pees van nature slecht doorbloed is, kan het lang duren voordat dit hersteld is. Peesklachten komen het meest voor in de pols, hiel, schouder, heup, knie en achillespees. Een klassiek voorbeeld is

de tenniselleboog.

2. Hoe herken je het?

De belangrijkste symptomen van een peesontsteking zijn pijn en irritatie. Soms is de plek waar de pees zit rood en gezwollen, soms voelt het ’s ochtends stijf. In het beginstadium doet de pijn zich alleen voor na een zware inspanning en ebben de klachten binnen een paar uur weg. In een volgend stadium doet de pees ook pijn bij gewone bezigheden, zonder dat hij echt wordt belast. Nog later is de pijn er voortdurend en wordt bewegen steeds moeilijker en pijnlijker.

3. Wat kun je zelf doen om klachten te verminderen?

Het is belangrijk in beweging te blijven bij een peesontsteking, maar doe dat wel op een lager pitje. Gebruik ook altijd pijnstillers, bij voorkeur paracetamol. Stel bijvoorbeeld dat je last hebt van je hiel, dan ga je (onbewust) verkeerd lopen en hou je de klacht als het ware in stand. Slik je een pijnstiller, dan kun je de voet wél normaal belasten en bewegen. Dat is gunstig voor het herstel van de blessure. Slik liever geen ontstekingsremmers zoals aspirine en ibuprofen. Omdat een peesontsteking vaak geen echte ontsteking is, reageert een geïrriteerde pees niet goed op deze middelen. Ontstekingsremmers zijn bovendien schadelijk voor de maag. Overleg in geval van twijfel even met je arts.

4. Wat is het verschil met een slijmbeursontsteking?

Een slijmbeurs is een met vocht gevuld kussentje dat tussen de pees en het onderliggende bot zit, en dat ervoor zorgt dat de pees zonder wrijving kan bewegen. Het is vaak moeilijk om een peesontsteking te onderscheiden van een slijmbeursontsteking. Beide ontstaan meestal acuut en geven heftige pijn. Maar met

een echo is het verschil wel te zien. Dit kan voor de behandeling belangrijk zijn, omdat
een
slijmbeursontstekingin tegenstelling tot een peesontsteking wel goed kan reageren op een injectie of tabletten met ontstekingsremmers.

5. Moet je met peesklachten naar de huisarts?

Bij een peesontsteking kun je best even afwachten hoe de pijnklachten zich ontwikkelen. Blijf bewegen, maar

voorkom overbelasting. Blijven de klachten bestaan of heb je geen idee hoe de klachten zijn ontstaan, dan kun je beter de hulp van de huisarts of een fysiotherapeut inschakelen.

6. Wat kan de fysiotherapeut doen?

Masseren is niet heel zinvol. Wat wel kan helpen, zijn rekoefeningen, zogeheten 'excentrische training'. Waarschijnlijk helpt dit doordat dankzij de oefeningen nieuwe bloedvaatjes worden gevormd, waardoor de pees sneller kan herstellen. Daarnaast kan de fysiotherapeut 'frictioneren', waarbij hij heel hard op de pijnlijke plek drukt. Hij maakt door het duwen het weefsel een beetje kapot. Het lichaam reageert hierop door de boel te gaan herstellen. De irritatie herstelt dan meteen 'mee'. Ook kan een fysiotherapeut lichamelijk onderzoek doen om te zien waar de klacht precies vandaan komt.

7. Kun je een peesontsteking voorkomen?

Naarmate je ouder wordt, neemt de kans op een peesontsteking toe. Dat komt doordat de kwaliteit van de

pezen afneemt. De kwaliteit neemt ook af als je weinig beweegt. Bewegen is dus dé manier om de kans op een peesontsteking te verkleinen. Soms is bewegen echt niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege een griep of een operatie. Dat is niet erg, maar bouw daarna het bewegen weer langzaam op.

8. Gaat een peesontsteking vanzelf over?

Meestal wel. Toch is het altijd verstandig om na te gaan wat de overbelasting heeft veroorzaakt en daar iets aan te doen. Ook is het belangrijk om in beweging te blijven. Anders kan het maanden of zelfs wel jaren duren voordat de klachten helemaal weg zijn.

9. Blijft zo’n pees een zwakke plek?

De kans dat een geïrriteerde pees opnieuw voor problemen zorgt, is veel groter dan bij een 'normale' pees. Bij wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse die een achillespeesblessure hebben gehad, komt zo’n blessure bijvoorbeeld geregeld terug. Hoe groot de kans op terugkeer is, is per pees verschillend. Het is afhankelijk van hoe zwaar je de pees belast en wat de oorzaak is van de overbelasting.

10. Wat zijn de nieuwste behandelingen?

Op dit moment wordt er veel onderzoek gedaan naar methoden om een peesontsteking sneller te laten herstellen. Een van die methoden is de shockwave-techniek, die ook wordt ingezet om nierstenen te vergruizen. De sterke geluidsgolven blijken ook verkalkingen te kunnen vernietigen. Deze zitten vaak in de pezen in de schouder. Als de verkalkingen weg zijn, kunnen de pezen weer herstellen. Maar of het echt helpt; daar zijn de meningen over verdeeld. Hetzelfde geldt voor injecties met corticosteroïden en bloedplaatjes. Deze behandelingen worden uitgevoerd door de orthopeed of de sportarts. De injecties met corticosteroïden worden soms ook door de huisarts toegediend.

11. En gekleurde tape, helpt dat?

Tapen kan helpen om de klachten te verminderen als je de geblesseerde pees gaat belasten. Hiervoor wordt steeds vaker cure tape gebruikt. Dat is een gekleurde tape die niet alleen ondersteunt en de pijn vermindert, maar die ook zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Het is wel belangrijk dat de tape goed wordt

aangebracht. Dat is best lastig, maar meestal wel te leren. Een fysiotherapeut kan een paar keer laten zien hoe het moet, waarna je het waarschijnlijk zelf kunt aanbrengen.

BRON: Met dank aan Irene Hendriks (sportarts, hoofdopleider sportgeneeskunde en medisch manager bij CWZ Sanasport).

 

Wat kan ASO O4 zuurstofdruppels hierin betekenen?

De kern van verstoring in de celstofwisseling ligt bij het ontbreken van een essentieel element in de keten. Dit kan een voedingsstof zijn, water of heel vaak een tekort aan O2. Zuurstof of glucose creëert energie in de cel. Er is echter een groot verschil in prestatie. Met glucose ( of anaerobe verbranding) wordt er uit elk glucose molecuul 2 ATP gemaakt. ATP is onze energiebron. Bij deze cyclus ontstaan ook toxines en o.a. melkzuur.

Met zuurstof (aerobe verbranding) wordt vanuit elk glucose molecuul 38 ATP geproduceerd, zonder toxines of melkzuur.

Indien een lichaam in een verzuring zit, dat kan in je lichaam overal verschillen op celniveau, kan een cel tevens minder O2 opnemen. Stress is bv een belangrijke factor die als gevolg het effect heeft dat je spieren zich direct vastzetten. Dus ook gevolg voor gewrichten, pezen of aanhechtingen.

Er zijn tal van oorzaken met als resultaat een verzuring op celniveau. Sommige processen kunnen zelfs 20-30 jaar nodig hebben voordat een “ziekte” zich openbaart. Al die tijd is het lichaam en geest al gezamenlijk bezig geweest om te vechten en balans terug te brengen.
Dit gevecht is vaak niet te winnen
de omstandigheden verbeteren vaak niet, grondstoffen worden niet beter en als er geen bewustheid is van het ontluikende probleem wordt er niet gehandeld om verdere ontwikkeling te voorkomen.

Afbeelding is een onderdeel van een complete lezing door Jacques Torn

Klik op afbeelding voor vergroting

Een mooi schema laat zien dat bij verzuring en dus minder energieproductie we langzaam steeds vatbaarder worden voor chronische aandoeningen.

Hoe verder we in de rode stadia komen, hoe moeilijker de celwand voedingsstoffen/ water en O2 toe kan laten voor de energieproductie. Hoe lager de pH hoe lager de opnamecapaciteit van O2.

 

Tal van invloeden kunnen ten grondslag liggen aan een verzuring op celniveau. Al benoemd is stress. Dit is een helaas normaal verschijnsel in onze moderne samenleving. Koppel dit ook aan stralingen.
Denk ook aan de drastische afname van voedingsstoffen in ons voedsel. Een verarming die gelijk gevolgen heeft voor ons metabolisme. Ook daar zal niet veel verbetering in komen, eerder een verdere achteruitgang. Dit samen met de GMO, bestrijdingsmiddelen, zuurstofarm verpakt voedsel, conserveringsmiddelen etc. Volgende factor is ons water, die moleculair zwaar belast is maar ook door aanhangende moleculen steeds groter wordt. Water is op een gegeven moment niet meer in staat door de celwand in de kern te worden opgenomen. Je kan dus veel drinken maar uitdrogen op celniveau. Dit nog los van alle belastingen in het water
denk aan medicijn en hormoonresten, antibiotica etc.

En het belangrijkste drastische terugval van O2 op celniveau.

Oplossingen natuurlijk zijn er altijd kansen voor verbetering. Het lichaam is een bijzonder intelligente chemische fabriek.

Naast het herkennen van bv stress en daar persoonlijk iets aan gaan doen, vraag ik duidelijk aandacht voor de stofwisseling op celniveau te gaan herstellen.

 • -  Toxines, urinezuur

 • -  Gebrek aan het complete benodigde aanbod van voedingsstoffen ( 1 ontbrekende schakel blokkeert of

  manipuleert het verdere metabolisch proces)

 • -  Aandacht voor het watermolecuul

 • -  Eerst focus op verhogen O2 niveau ook direct effect op je weerstand en immuunsysteem.

  Melkzuur etc. kunnen enkel worden opgelost met O2 en zo weer omgezet in glucose moleculen. Herkenbaar is dit bv bij het sporten verzuring van benen, of zoals ze wel een zeggen “ de benen lopen vol bij een wielrenner”. Een hoge dosering zuurstof geeft direct meetbaar effect in het herstel – recuperatie.

  Focus eerst op het zuurstoftekort. Wat is naast reeds bekende therapieën een optie voor herstel?
  Het ontbrekende element O2 direct beschikbaar brengen voor de cellen die functioneren in een anaerobe omgeving. Dit kan met zuurstoftherapie, HBOT ( in de USA zeer succesvol maar ingrijpend) of simpel met ASO O4 (Activated Stabilized Oxygen).

 • 3 interessante filmpjes die e.e.a. kort uitleggen:
  https://www.youtube.com/watch?v=kuDLwe0DpC0 (HBOT therapie)

  https://www.youtube.com/watch?v=BsyDLZgX5g8&t=2s (aerobe versus anaerobe metabolisme)

  https://www.youtube.com/watch?v=k6Lr-icLxLc (wat was er eerst kip of ei beiden hebben O2 nodig)

  Allereerst moeten we ons bewust worden dan in onze moderne samenleving we langzaam maar zeker een chronisch tekort opbouwen van O2 in ons lichaam. Deze kleine tekorten verstoren ons systeem langzaam maar zeker. Zuurstofarm verpakt voedsel, gedroogd voedsel, minder O2 in ons water en zeker minder O2 in onze lucht. Stel je voor een dag in de zomer. Smog, uitlaatgassen etc. verdringen de O2. Waar we in de prehistorie nog +/- 35% O2 aanwezig was is dat nu slechts 20-21%. Met smog daalt dit al snel naar < 19%. Zie dat dit een afname van ruim 10% voor jouw opnamecapaciteit is. De opbouw van tekort mag duidelijk zijn.

  Wat kan de ASO O4 hierin betekenen?
  Deze zuurstofmoleculen worden via mondslijmvlies direct in de bloedbaan opgenomen en zo door het gehele lichaam getransporteerd. Dus ook in de omgeving waar ernstig tekort aan O2 is. ASO O4 is een dubbel zuurstofmolecuul, gecreëerd in water en wateroplosbaar
  dit is geen gasvorm. Non toxic en 100% natuurlijk.

  Zuurstofsuppletie is voor iedereen goed. Van baby tot bejaarde, van kuiken tot olifant. Ook planten hebben baat bij zuurstofsuppletie.
  Zuurstof is overigens het sterkst antibioticum waar je ook niet resistent tegen kan worden. Dus ook effectief bij ontstekingen (bv slijmbeurs, neusontsteking, COPD of longontsteking etc. ) in het lichaam, net als bij wonden/ huidaandoeningen. Ook voor ogen zijn deze druppels een weldaad en ondersteunt herstelprocessen.

  Dosering:
  Volwassen persoon: 3x daags 30 druppel bij normale gezondheid.
  Kinderen of huisdieren evt. aanpassen naar gewicht
  Bij ziekte of chronische aandoeningen: advies om een boost te geven
  Denk aan 4x daags 50 druppels
  evt oplopend naar 4x daags 10-15 ml (150 druppels). Hierin kan advies worden gevraagd. Overdosering is niet mogelijk.

  Veel succes met het gebruik van ASO O4.

Een aannemelijke kernoorzaak van fibromyalgie kan zijn dat het lichaam geblokkeerd is geraakt door stress. Afvalstoffen zijn zich gaan ophopen in ‘pockets’ zoals spieren en bindweefsel. Het lichaam is ‘overloaded’ geraakt. Deze afvalstoffen zijn heel zuur en beschadigen het basische weefsel, pijn!).

 

Daarnaast krijgen cellen te weinig zuurstof door verminderde doorbloeding. Cellen hebben zuurstof nodig om energie vrij te maken (weinig zuustof = moe!). En als het zenuwstelsel belast is, dan worden belangrijke lichaamsprocessen verstoord, slecht slapen, tintelingen, etc.). Er worden op dit moment ook zuurstof therapieën ingezet bij de behandeling van fibromyalgie, net zoals dat op nog maar weinig plekken in Nederland gebeurd bij o.a. kanker. Extra zuurstof op cel-niveau met ook nog een basische werking zou hierbij wellicht bij kunnen dragen aan een verbetering van de klachten. 

ERNSTIGE TANDVLEESONTSTEKING ZOU KUNNEN WIJZEN OP DIABETES'. Vet en cholesterol werden lange tijd gezien als voornaamste boosdoeners bij atherosclerose. Nieuw onderzoek laat echter zien dat dit waarschijnlijk niet het geval is. We zouden vooral de mondbacteriën moeten vrezen die lichaamsvreemde vetzuren aanmaken.

Lange tijd werd aangenomen dat atherosclerose – de vorming van plaques in de bloedbaan – werd veroorzaakt door vette, cholesterolrijke voeding. Het onderzoek dat daar tot nu toe naar is gedaan, bevestigt dit echter niet. Het blijkt namelijk dat hartziekte niet vaker voorkomt bij mensen die veel eieren, roomboter, vlees en vette vis eten. Maar wat is dan wel de oorzaak van plaquevorming?

Orale bacteriën. Er zijn inmiddels veel aanwijzingen dat ze niet alleen een rol van betekenis spelen in de mond, maar dat ze ook een systemisch effect hebben. Zo laten epidemiologische studies zien dat er een significante relatie is tussen parodontitis en chronische ziekten als diabetes type II en hart- en vaatziekten. Nieuw onderzoek laat zien dat ook atherosclerose mogelijk wordt veroorzaakt door bacteriën in de mond. De vetten die ze produceren komen in het lichaam terecht en veroorzaken daar problemen.

Dit essentiële zuurstof supplement (ASO) kan op velerlei gebied worden ingezet, zo ook bij tandvlees problemen en het voorkomen of tegengaan van diabetes type 2.

Als longen zwaar belast zijn - COPD, longontsteking, ademhalingsproblemen, tekort aan zuurstof. ASO35% zuurstof ondersteund herstel en geeft cellen ademruimte.

Inname via mond - opname via mondslijmvlies in bloedbaan. Direct werkzaam op celniveau. GMP + BSCG Drug free.

INCL. Recensie.

Oogproblemen nemen hand over hand toe. Bij jongeren gaat het nog sneller.

Hier een mooie ervaring die ik graag deel. Effect ASO op Glaucoom
----
Een half jaar geleden kreeg ik van mijn oogarts te horen dat mijn ogen achteruit waren gegaan! Hogere glaucoom, slechter zicht en een beschadiging aan het hoornvlies!

Dat was schrikken maar gelukkig had ik al gehoord vd zuurstofdruppels en had ik via een vriend een flesje in huis. Ik ben gelijk begonnen met 5 x per dag 2 druppels in elk oog te druppelen!

Je kunt gelijk merken dat de ogen minder droog zijn en wat bleek: na een half jaar waren mijn ogen weer een stuk beter geworden! Beter zicht en glaucoom was minder hoog! Ik blijf natuurlijk elke dag druppelen en ik hoop dat over een half jaar mijn ogen nog beter zijn geworden!

Groetjes - José Janssen

ASO35% is zuurstof in waterdruppels. Toepasbaar op droge ogen, geïrriteerde ogen, allergische reacties, pijnlijke ogen, hoornvliesaandoeningen, oogziekten, oogontstekingen en meer.
100% natuurlijk en non-toxic

Dankbaar dat de zuurstof helpt - graag deel ik deze ervaring.

Herman Hakvoort, Ik schrijf niet graag een getuigenis maar over O2 wil ik dat wel doen. Door een zeer bijzondere vorm van kanker is mijn linkerlong in zijn geheel verwijderd en 1/5 van mijn rechterlong. Voordat er wordt gezegd: Dan zul je wel stevig hebben gerookt?, zeg ik meteen dat ik nooit heb gerookt zelfs niet eens heb geprobeerd om te roken. Uiteraard is mijn longcapaciteit niet zoals die zou moeten zijn. In het laatste jaar is dit er niet beter op geworden. Alexander Olislagers heeft mij overtuigd om ASO te gaan gebruiken want ik stond er sceptisch tegenover. Dat bleek een schot in de roos te zijn. Sinds ik het gebruik gaan mijn blaastesten vooruit en is er geen verslechtering meer te zien. ABSOLUUT een aanrader!!!

Ook test- en onderzoeksresultaten onder dieren.

Zuurstoftekort in bloed heeft direct gevolg voor hersenfunctie. Al na 30 seconden treed er schade op. ASO wordt direct in bloed opgenomen en is in het hele lichaam instant op celniveau werkzaam. Ontlast de longfunctie.

Over de neusspray: 

PUR * NOSE ™: verkoudheid- en allergie-verlichting:

Saline * Oxygen * Zinc.

 

Wanneer verkoudheden of allergische reacties optreden, zwellen de sinusmembranen op en ontstaan ​​irritatie, jeuk en verhoogde benauwdheid (slijmophoping).

Nu is voor de eerste keer verlichting mogelijk in een natuurlijke, medicijnvrije, unieke en gepatenteerde mix van zout, polyatomaire tetraoxygen moleculen en fyto-ionische

(van planten afgeleid) zink.

 

PUR * NEUS-Geoxygeneerde zoutoplossing neusspray met zink, heeft geen bijwerkingen, noch negatieve interacties met andere medicijnen, dus het kan alleen worden gebruikt, of in combinatie met andere medicijnen om te helpen bij verlichting en genezing.

Bij regelmatig gebruik helpt PUR * NOSE de ademhaling te verbeteren, de slijmvliezen te helpen, schadelijke irriterende stoffen uit te filteren, de reukzin te verbeteren en slechte adem te verminderen.

 

* Zacht genoeg voor baby’s.

* Alcoholvrij, drugsvrij.

* Bevat biologisch beschikbare zuurstof.

* Neusapplicator voor kinderen.

* Veilig voor frequent dagelijks gebruik.

* Natuurlijke, niet-medicinale verlichting voor verstopte neuzen, zonder bijwerkingen.

* Kalmeert onmiddellijk droge neuspassages.

* Verbeterd met Ionic Zinc.

* CONSERVEERMIDDELEN VRIJ!

 

Ingrediënten:

Gedistilleerd water, ASO, geactiveerde zuurstof, natriumchloride, Phyto * Ionic LTSM, zink.