Home » O2 "De Kracht van Zuurstof

Nederlands Ondertiteld

Wil jij ook ondervinden wat O2 met jouw kan doen, dan kun je het hier bestellen. Maar interessanter is het misschien, wanneer je zelf distributeur wordt van dit product, want dat kan en dat biedt jou zeer veel voordelen. Tevens kunnen wij dan met z'n allen dit fantastische product aan de mensen aanbieden voor een belangrijke gezondheids boost!!

Ga naar deze  web-site  en klik op JOIN NOW! Aanmelden gaat als volgt (zie video).

Eénmaal distributeur heb je o.a. ook: 2 + 1 gratis en 100% geld terug garantie!

14063869_1778083735739046_7232973809707129600_n.jpg
trust-seals1kopie.png
GenezenvanDiabetesaso.jpg

Nieuw!! Op voorraad:  8 x 60 ml

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

ASO - Activated Stabilized Oxygen

Flesje 60 ml à 49,95 incl. verzendkosten

Let op!

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten.

Vul hier het formulier in en u ontvangt een automatisch bericht, hoe te betalen.

trust-seals.png
FolderO2-1.jpg

Diabetes en Zuurstof

SUIKERPATIENTEN MISSEN GEEN INSULINE, MAAR ZUURSTOF

We denken teveel aan suiker en te weinig aan zuurstof. Waarom zuurstof zo belangrijk is verteld onderstaand artikel van Dr. Buteyko.

Het aantal suikerpatiënten neemt in de laatste decennia explosief toe en in is in de laatste 20 jaar verdubbeld. Waarom gebeurt dit?

De theorie van het ontstaan van suikerdiabetes werd ontwikkeld door Dr. K.P. Buteyko nog in het begin van de 60-er jaren van de 20-ste eeuw. Deze theorie is gebaseerd op de bekende wetten van de fysiologie.

 

Niet alleen een tekort aan insuline, maar een heel complex van diverse processen leidt tot de toename van de suikerspiegel in het bloed. Daaruit volgt zijn conclusie: men dient de hoeveelheid van insuline in het bloed niet alleen door de hoeveelheid suiker in het bloed te bepalen. Tot nu toe wordt de dosis van insuline in de praktijk van de geneeskunde uitsluitend door het suikergehalte bepaald, maar dit is volgens Buteyko een grove fout.

 

Buteyko demonstreert dat hyperventilatie de hoofdoorzaak van een breed scala van aandoeningen van het hormonale systeem is. Diepe ademhaling veroorzaakt verstoring van de stofwisseling in de systemen die ons hormonale systeem regelen, vooral in de hypothalamus en de hypofyse.

 

Een tekort aan CO2 in het lichaam die door hyperventilatie ontstaat, veroorzaakt:
- versterking van de binding tussen hemoglobine en zuurstof, zodat de zuurstof slecht wordt afgescheiden (het effect van Bohr)
- ontlading van het transmembraanpotentiaal van de cellen;
- uitputting van de buffersystemen van het cytoplasma;
- verandering pH van het bloedplasma en van de cellen.

Als gevolg daarvan ontstaat er:
- verstoring van biosynthese van eiwitten, waaronder enzymen, antilichamen, nucleinezuren, lipiden en polysachariden;
- een tekort aan zuurstof in de weefsels;
- verstoring in de communicatie tussen de cellen;
- veranderingen in de enzymenactiviteit en vermindering van de verwantschap tussen antilichamen en antigenen; op het niveau van het gehele lichaam laat het zich zien in de vorm van de verstoring in de werking van het systeem van hart en bloedvaten, het humorale systeem, het immuunsysteem, het hormonale systeem, spijsverteringssysteem en in de werking van het zenuwstelsel. Als gevolg van deze processen ontstaat de verstoring van de stofwisseling in de hormonale cellen zelf.

 

Bij mensen met hormonale storingen en vooral bij mensen met suikerziekte is hyperventilatie duidelijk aanwezig. Hun controle pauze varieert tussen 5 en 15 seconden. Dit betekent dat het CO2-gehalte in hun bloed ongeveer 32-34 mmHg is, wat aanzienlijk minder dan de norm is. “Dit feit toont ons”, zegt Buteyko, “dat de hoofdoorzaak van suikerdiabetes hyperventilatie is. Bekend is dat bij de patiënten met suikerziekte zich arteriosclerose, aderverkalking ontwikkelt met als gevolg infarct, beroerte, tromboflebites, aderontsteking etc. De verhouding tussen de diepe ademhaling en het ontstaan van deze aandoeningen is bewezen door wetenschappelijke onderzoeken”.

 

Mensen met suikerziekte hebben een verminderde reactie op de test met diepe ademhaling. Hun lichaam heeft meestal nauwelijks capaciteit om de bloedvaten krampachtig te vernauwen als antwoord op de diepe ademhaling. (De krampachtige vernauwing van bloedvaten is een sterke beschermende reactie van het lichaam tegen hyperventilatie). Daarom voelen deze mensen minder goed wat voor hen gezond en niet gezond is. Het komt ook vaak voor dat mensen met suikerziekte geen pijn voelen, terwijl er wel degelijk een zuurstoftekort van hun hartspier bestaat.

Traditioneel wordt aan de suikerpatiënten suikerarm dieet aanbevolen. Suiker, vooral geraffineerde suiker in grote hoeveelheden maakt de ademhaling inderdaad dieper en verslechtert daarom de situatie.

Bron: Buteyko Instituut Nederland

 

De Kracht van Zuurstof`

 

Zuurstof speelt een krachtige en primaire rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Het is essentieel voor goede metabolische functies, bloedsomloop, de assimilatie van voedingsstoffen en spijsvertering en de verwijdering van cellulaire en metabole afvalstoffen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie.

Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen en om een sterk en gezond immuunsysteem te onderhouden.

"Wanneer je niet in staat bent om meer jaren toe te voegen aan jouw leven, kunnen wij meer leven toevoegen aan jouw jaren".

 

Het is nu mogelijk om sneller te genezen en je weer 100% vitaal en jong te voelen.

O2 Drops® is onze unieke formule van bio - actieve zuurstofmoleculen en essentiële mineralen en sporenelementen om het lichaam te revitaliseren en om jouw gezondheid te verbeteren op een manier waarvan je misschien niet had gedacht dat dit mogelijk was.

 

Onze missie

Onze missie bij O2 Worldwide is eenvoudig. We willen de mensen in Nederland leren hoe ze een betere gezondheid kunnen krijgen en we willen het leven van mensen preventief veranderen zodat een betere kwaliteit van leven mogelijk wordt. Meer mensen dan ooit hebben een helpende hand nodig inzake hun gezondheid. Wij zijn van mening dat het tijd is voor een groep gelijkgestemde individuen om een standpunt in te nemen

 

Revitaliseren van cellen met O2! Voor het fysieke lichaam is zuurstofvoorziening - oxygenation - de sleutel tot gezondheid. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Gesimplificeerd, tonen vele nieuwe wetenschappelijke studies de overeenkomst tussen chronische aandoeningen en een zuurstofarme omgeving.

 

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van zuurstoftekort.

 

Nu zijn er O2 druppels verkrijgbaar als supplement. De stabiele bio-opneembare O2 druppels met O4 molecuul komt via het slijmvlies in je bloedbaan terecht en werkt rechtstreeks op celniveau.

 

AFVALLEN:

Vetverbranding gebeurt dmv oxydatie. Voor dit verbrandingsproces zijn veel zuurstofmoleculen nodig. Na verbranding blijft CO2 en water over als restafval. Om bijvoorbeeld 10 kg vet te verbranden, gebruikt je lichaam 29 kg zuurstof.

 

INGREDIËNTEN:

Magnesium, zink, chroom. O2 drops bevatten naast zuurstof LTSM mineralen. Deze 3e fase mineralen ontstaan in planten dmv fotosyntese. Door de negatieve lading (-) worden de mineralen als een magneet door het celmembraan (+) aangetrokken en opgenomen.

 

O2 DROPS KUNNEN WORDEN INGEZET BIJ DE VOLGENDE ZIEKTEN:

- Diabetes

- Astma

- Bronchitis

- Longemfyseem

- Longfibrose

- Alle luchtwegklachten en -infecties

- Huidklachten zoals eczeem, rosacea, psoriasis, gordelroos en netelroos

- Alle hart- en vaatziekten

- Kanker

- Ziekte van Lyme

- Chronische vermoeidheid

- Fibromyalgie

- Bijnieruitputting

- Oogziekten, zoals staar, glaucoom en droge ogen.

- En nog vele andere ziekten………….

 

Daarnaast kun je O2 drops ook aan zieke dieren (honden, katten, paarden, etc,) geven.

 

GEBRUIK EN ONTWIKKELING:

* 3x daags 15 druppels onder de tong (2 à 3 min.)

* 1 druppel O2 kun je vergelijken met 50 diepe inhalaties.

* Veilig, ook geschikt voor jonge kinderen en dieren.

* Tevens geschikt voor uitwendig gebruik, direct op de huid aanbrengen bij een wond, huidaandoeningen, in ogen of neus.

* 30 jaar onderzoek en ontwikkelen, o.a. is het Olympisch team USA betrokken geweest bij de ontwikkelingsfase.

Onderstaande video laat zien dat de O2 drops uniek zijn, vanwege het feit dat het twee clusters van O2 ( zuurstof ) zijn. Verder laat de video zien dat de O2 zuurstof ook bacteriën, virussen en schimmels doodt en het immuunsysteem een boost geeft.

De nieuwe Nederlandse flyer! Voor vergroting, klik op afbeelding.