Home » O2 "De Kracht van Zuurstof

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

ASO - Activated Stabilized Oxygen drops

Flesje 60 ml. 45,00 euro 

Bij een bestelling van 2 of 3 flesjes betaald u 1 x verzendkosten.

bestellen KLIK HIER

Let op!

Buiten europa gelden er andere verzendkosten.

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

PURE NOSE OXYGENATED SALINE NASAL SPRAY

 

VOOR VOLWASSENE, MAAR OOK VOOR PASGEBORENE OF KINDEREN. BIJ KINDEREN 1 X SPRAYEN IN ELK NEUSGAT, VOOR VOLWASSENEN 3 X SPRAYEN IN ELK NEUSGAT EN DIEP INHALEREN. LEES OOK HET ARTIKEL ONDERAAN.

 

SPRAY 60 ML. à 15,00 EURO

Bij een bestelling van 2 of 3 flesjes betaald u 1 x verzendkosten.

Bestellen KLIK HIER

Let op!

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten.

Dit is het A-merk van O2 oxygen. Alleen hier verkrijgbaar.

ASO - Activated Stabilized Oxygen drops

 

FLES 240 ML 143,00 EURO 

 

BESTELLEN KLIK HIER

 

 

Let op!

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten.

Ook Bayern Munchen kiest voor ASO - Oxygen als ondersteuning van hun sportprestaties.

Voor het hele bericht KLIK HIER

Zuurstof speelt een krachtige en primaire rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Het is essentieel voor goede metabolische functies, bloedsomloop, de assimilatie van voedingsstoffen en spijsvertering en de verwijdering van cellulaire en metabole afvalstoffen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie.

Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen en om een sterk en gezond immuunsysteem te onderhouden.

“Wanneer je niet in staat bent om meer jaren toe te voegen aan jouw leven, kunnen wij meer leven toevoegen aan jouw jaren”.

Het is nu mogelijk om sneller te genezen en je weer 100% vitaal en jong te voelen.
O2 Drops® is onze unieke formule van bio - actieve zuurstofmoleculen en essentiële mineralen en sporenelementen om het lichaam te revitaliseren en om jouw gezondheid te verbeteren op een manier waarvan je misschien niet had gedacht dat dit mogelijk was.

Revitaliseren van cellen met O2!

Voor het fysieke lichaam is zuurstofvoorziening - oxygenation - de sleutel tot gezondheid. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van. Gesimplificeerd, tonen vele nieuwe wetenschappelijke studies de overeenkomst tussen chronische aandoeningen en een zuurstofarme omgeving.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van zuurstoftekort.

Nu zijn er O2 druppels verkrijgbaar als supplement. De stabiele bio-opneembare O2 druppels met O4 molecuul komt via het slijmvlies in je bloedbaan terecht en werkt rechtstreeks op celniveau.

AFVALLEN:
Vetverbranding gebeurt dmv oxydatie. Voor dit verbrandingsproces zijn veel zuurstofmoleculen nodig. Na verbranding blijft CO2 en water over als restafval. Om bijvoorbeeld 10 kg vet te verbranden, gebruikt je lichaam 29 kg zuurstof.

INGREDIENTEN:
Magnesium, zink, chroom. O2 drops bevatten naast zuurstof LTSM mineralen. Deze 3e fase mineralen ontstaan in planten dmv fotosyntese. Door de negatieve lading (-) worden de mineralen als een magneet door het celmembraan (+) aangetrokken en opgenomen.

O2 DROPS KUNNEN WORDEN INGEZET BIJ DE VOLGENDE ZIEKTEN:
- Astma
- Diabetes
- Bronchitis
- Longemfyseem
- Longfibrose
- Alle luchtwegklachten en -infecties
- Huidklachten zoals eczeem, rosacea, psoriasis, gordelroos en netelroos
- Alle hart- en vaatziekten
- Kanker
- Ziekte van Lyme
- Chronische vermoeidheid
- Fibromyalgie
- Bijnieruitputting
- Oogziekten, zoals staar, glaucoom en droge ogen.
- En nog vele andere ziekten………….

Daarnaast kun je O2 drops ook aan zieke dieren (honden, katten, paarden, etc,) geven.

GEBRUIK EN ONTWIKKELING:
* 3x daags 15 druppels onder de tong (2 à 3 min.)
* 1 druppel O2 kun je vergelijken met 50 diepe inhalaties.
* Veilig, ook geschikt voor jonge kinderen en dieren.
* Tevens geschikt voor uitwendig gebruik, direct op de huid aanbrengen bij een wond, huidaandoeningen, in
ogen of neus.
* 30 jaar onderzoek en ontwikkelen, o.a. is het Olympisch team USA betrokken geweest bij de ontwikkelingsfase.

SUIKERPATIENTEN MISSEN GEEN INSULINE, MAAR ZUURSTOF

We denken teveel aan suiker en te weinig aan zuurstof. Waarom zuurstof zo belangrijk is verteld onderstaand artikel van Dr. Buteyko.

Het aantal suikerpatiënten neemt in de laatste decennia explosief toe en in is in de laatste 20 jaar verdubbeld. Waarom gebeurt dit?

De theorie van het ontstaan van suikerdiabetes werd ontwikkeld door Dr. K.P. Buteyko nog in het begin van de 60-er jaren van de 20-ste eeuw. Deze theorie is gebaseerd op de bekende wetten van de fysiologie.

 

Niet alleen een tekort aan insuline, maar een heel complex van diverse processen leidt tot de toename van de suikerspiegel in het bloed. Daaruit volgt zijn conclusie: men dient de hoeveelheid van insuline in het bloed niet alleen door de hoeveelheid suiker in het bloed te bepalen. Tot nu toe wordt de dosis van insuline in de praktijk van de geneeskunde uitsluitend door het suikergehalte bepaald, maar dit is volgens Buteyko een grove fout.

 

Buteyko demonstreert dat hyperventilatie de hoofdoorzaak van een breed scala van aandoeningen van het hormonale systeem is. Diepe ademhaling veroorzaakt verstoring van de stofwisseling in de systemen die ons hormonale systeem regelen, vooral in de hypothalamus en de hypofyse.

 

Een tekort aan CO2 in het lichaam die door hyperventilatie ontstaat, veroorzaakt:
- versterking van de binding tussen hemoglobine en zuurstof, zodat de zuurstof slecht wordt afgescheiden (het effect van Bohr)
- ontlading van het transmembraanpotentiaal van de cellen;
- uitputting van de buffersystemen van het cytoplasma;
- verandering pH van het bloedplasma en van de cellen.

Als gevolg daarvan ontstaat er:
- verstoring van biosynthese van eiwitten, waaronder enzymen, antilichamen, nucleinezuren, lipiden en polysachariden;
- een tekort aan zuurstof in de weefsels;
- verstoring in de communicatie tussen de cellen;
- veranderingen in de enzymenactiviteit en vermindering van de verwantschap tussen antilichamen en antigenen; op het niveau van het gehele lichaam laat het zich zien in de vorm van de verstoring in de werking van het systeem van hart en bloedvaten, het humorale systeem, het immuunsysteem, het hormonale systeem, spijsverteringssysteem en in de werking van het zenuwstelsel. Als gevolg van deze processen ontstaat de verstoring van de stofwisseling in de hormonale cellen zelf.

 

Bij mensen met hormonale storingen en vooral bij mensen met suikerziekte is hyperventilatie duidelijk aanwezig. Hun controle pauze varieert tussen 5 en 15 seconden. Dit betekent dat het CO2-gehalte in hun bloed ongeveer 32-34 mmHg is, wat aanzienlijk minder dan de norm is. “Dit feit toont ons”, zegt Buteyko, “dat de hoofdoorzaak van suikerdiabetes hyperventilatie is. Bekend is dat bij de patiënten met suikerziekte zich arteriosclerose, aderverkalking ontwikkelt met als gevolg infarct, beroerte, tromboflebites, aderontsteking etc. De verhouding tussen de diepe ademhaling en het ontstaan van deze aandoeningen is bewezen door wetenschappelijke onderzoeken”.

 

Mensen met suikerziekte hebben een verminderde reactie op de test met diepe ademhaling. Hun lichaam heeft meestal nauwelijks capaciteit om de bloedvaten krampachtig te vernauwen als antwoord op de diepe ademhaling. (De krampachtige vernauwing van bloedvaten is een sterke beschermende reactie van het lichaam tegen hyperventilatie). Daarom voelen deze mensen minder goed wat voor hen gezond en niet gezond is. Het komt ook vaak voor dat mensen met suikerziekte geen pijn voelen, terwijl er wel degelijk een zuurstoftekort van hun hartspier bestaat.

Traditioneel wordt aan de suikerpatiënten suikerarm dieet aanbevolen. Suiker, vooral geraffineerde suiker in grote hoeveelheden maakt de ademhaling inderdaad dieper en verslechtert daarom de situatie.

Bron: Buteyko Instituut Nederland

Een aannemelijke kernoorzaak van fibromyalgie kan zijn dat het lichaam geblokkeerd is geraakt door stress. Afvalstoffen zijn zich gaan ophopen in ‘pockets’ zoals spieren en bindweefsel. Het lichaam is ‘overloaded’ geraakt. Deze afvalstoffen zijn heel zuur en beschadigen het basische weefsel, pijn!).

 

Daarnaast krijgen cellen te weinig zuurstof door verminderde doorbloeding. Cellen hebben zuurstof nodig om energie vrij te maken (weinig zuustof = moe!). En als het zenuwstelsel belast is, dan worden belangrijke lichaamsprocessen verstoord, slecht slapen, tintelingen, etc.). Er worden op dit moment ook zuurstof therapieën ingezet bij de behandeling van fibromyalgie, net zoals dat op nog maar weinig plekken in Nederland gebeurd bij o.a. kanker. Extra zuurstof op cel-niveau met ook nog een basische werking zou hierbij wellicht bij kunnen dragen aan een verbetering van de klachten. 

ERNSTIGE TANDVLEESONTSTEKING ZOU KUNNEN WIJZEN OP DIABETES'. Vet en cholesterol werden lange tijd gezien als voornaamste boosdoeners bij atherosclerose. Nieuw onderzoek laat echter zien dat dit waarschijnlijk niet het geval is. We zouden vooral de mondbacteriën moeten vrezen die lichaamsvreemde vetzuren aanmaken.

Lange tijd werd aangenomen dat atherosclerose – de vorming van plaques in de bloedbaan – werd veroorzaakt door vette, cholesterolrijke voeding. Het onderzoek dat daar tot nu toe naar is gedaan, bevestigt dit echter niet. Het blijkt namelijk dat hartziekte niet vaker voorkomt bij mensen die veel eieren, roomboter, vlees en vette vis eten. Maar wat is dan wel de oorzaak van plaquevorming?

Orale bacteriën. Er zijn inmiddels veel aanwijzingen dat ze niet alleen een rol van betekenis spelen in de mond, maar dat ze ook een systemisch effect hebben. Zo laten epidemiologische studies zien dat er een significante relatie is tussen parodontitis en chronische ziekten als diabetes type II en hart- en vaatziekten. Nieuw onderzoek laat zien dat ook atherosclerose mogelijk wordt veroorzaakt door bacteriën in de mond. De vetten die ze produceren komen in het lichaam terecht en veroorzaken daar problemen.

Dit essentiële zuurstof supplement (ASO) kan op velerlei gebied worden ingezet, zo ook bij tandvlees problemen en het voorkomen of tegengaan van diabetes type 2.

Als longen zwaar belast zijn - COPD, longontsteking, ademhalingsproblemen, tekort aan zuurstof. ASO35% zuurstof ondersteund herstel en geeft cellen ademruimte.

Inname via mond - opname via mondslijmvlies in bloedbaan. Direct werkzaam op celniveau. GMP + BSCG Drug free.

INCL. Recensie.

Oogproblemen nemen hand over hand toe. Bij jongeren gaat het nog sneller.

Hier een mooie ervaring die ik graag deel. Effect ASO op Glaucoom
----
Een half jaar geleden kreeg ik van mijn oogarts te horen dat mijn ogen achteruit waren gegaan! Hogere glaucoom, slechter zicht en een beschadiging aan het hoornvlies!

Dat was schrikken maar gelukkig had ik al gehoord vd zuurstofdruppels en had ik via een vriend een flesje in huis. Ik ben gelijk begonnen met 5 x per dag 2 druppels in elk oog te druppelen!

Je kunt gelijk merken dat de ogen minder droog zijn en wat bleek: na een half jaar waren mijn ogen weer een stuk beter geworden! Beter zicht en glaucoom was minder hoog! Ik blijf natuurlijk elke dag druppelen en ik hoop dat over een half jaar mijn ogen nog beter zijn geworden!

Groetjes - José Janssen

ASO35% is zuurstof in waterdruppels. Toepasbaar op droge ogen, geïrriteerde ogen, allergische reacties, pijnlijke ogen, hoornvliesaandoeningen, oogziekten, oogontstekingen en meer.
100% natuurlijk en non-toxic

Dankbaar dat de zuurstof helpt - graag deel ik deze ervaring.

Herman Hakvoort, Ik schrijf niet graag een getuigenis maar over O2 wil ik dat wel doen. Door een zeer bijzondere vorm van kanker is mijn linkerlong in zijn geheel verwijderd en 1/5 van mijn rechterlong. Voordat er wordt gezegd: Dan zul je wel stevig hebben gerookt?, zeg ik meteen dat ik nooit heb gerookt zelfs niet eens heb geprobeerd om te roken. Uiteraard is mijn longcapaciteit niet zoals die zou moeten zijn. In het laatste jaar is dit er niet beter op geworden. Alexander Olislagers heeft mij overtuigd om ASO te gaan gebruiken want ik stond er sceptisch tegenover. Dat bleek een schot in de roos te zijn. Sinds ik het gebruik gaan mijn blaastesten vooruit en is er geen verslechtering meer te zien. ABSOLUUT een aanrader!!!

Ook test- en onderzoeksresultaten onder dieren.

Zuurstoftekort in bloed heeft direct gevolg voor hersenfunctie. Al na 30 seconden treed er schade op. ASO wordt direct in bloed opgenomen en is in het hele lichaam instant op celniveau werkzaam. Ontlast de longfunctie.

Over de neusspray: 

PUR * NOSE ™: verkoudheid- en allergie-verlichting:

Saline * Oxygen * Zinc.

 

Wanneer verkoudheden of allergische reacties optreden, zwellen de sinusmembranen op en ontstaan ​​irritatie, jeuk en verhoogde benauwdheid (slijmophoping).

Nu is voor de eerste keer verlichting mogelijk in een natuurlijke, medicijnvrije, unieke en gepatenteerde mix van zout, polyatomaire tetraoxygen moleculen en fyto-ionische

(van planten afgeleid) zink.

 

PUR * NEUS-Geoxygeneerde zoutoplossing neusspray met zink, heeft geen bijwerkingen, noch negatieve interacties met andere medicijnen, dus het kan alleen worden gebruikt, of in combinatie met andere medicijnen om te helpen bij verlichting en genezing.

Bij regelmatig gebruik helpt PUR * NOSE de ademhaling te verbeteren, de slijmvliezen te helpen, schadelijke irriterende stoffen uit te filteren, de reukzin te verbeteren en slechte adem te verminderen.

 

* Zacht genoeg voor baby’s.

* Alcoholvrij, drugsvrij.

* Bevat biologisch beschikbare zuurstof.

* Neusapplicator voor kinderen.

* Veilig voor frequent dagelijks gebruik.

* Natuurlijke, niet-medicinale verlichting voor verstopte neuzen, zonder bijwerkingen.

* Kalmeert onmiddellijk droge neuspassages.

* Verbeterd met Ionic Zinc.

* CONSERVEERMIDDELEN VRIJ!

 

Ingrediënten:

Gedistilleerd water, ASO, geactiveerde zuurstof, natriumchloride, Phyto * Ionic LTSM, zink.